top of page
Skribentens bildMelisha Linnell

Founders Loft Testimonials: PIFFL

Uppdaterat: 2 okt.



đŸ€žâ€â™€ïžÂ Piffl, ett av vĂ„ra bolag i Founders Loft, berĂ€ttar om nyttan av att vara en del av vĂ„r inkubator - som Ă€r en communitybaserad inkubator med fokus pĂ„ Impact-drivna Tech startups! - se nedan vilka globala mĂ„l de adresserar. đŸ“±Â 



Driver du tillsammans med en co-founder ett AB inom Tech som Àr yngre Àn 5 Är och Àr redo att satsa fullt ut? Ansök till vÄrt inkubatorprogram och fÄ rÀtt vÀgledning och stöd för att ta ditt företag till nÀsta nivÄ !



LÀs mer och ansök: https://www.foundersloft.se/ansok



Tillsammans gör vi hashtag#successtogether !





Piffl adresserar de globala hÄllbarhetsmÄlen 3, 10, 11 och 12 genom sin verksamhet:


🌎 MĂ„l 3: God hĂ€lsa och vĂ€lbefinnande


Piffl frÀmjar fysisk aktivitet och trÀning genom att tillhandahÄlla enkel tillgÄng till sportutrustning, vilket bidrar till förbÀttrad folkhÀlsa och vÀlbefinnande. Detta mÄl handlar om att sÀkerstÀlla att mÀnniskor har möjlighet till ett hÀlsosamt liv och vÀlmÄende, vilket Piffl underlÀttar genom att skapa förutsÀttningar för rörelse i stÀder och samhÀllen.


:


🌎 MĂ„l 11: HĂ„llbara stĂ€der och samhĂ€llen


Piffl skapar hÄllbara och inkluderande offentliga platser genom att möjliggöra delning av resurser, sÄsom sportutrustning, och frÀmja aktivitet i nÀrmiljöer. Detta stödjer tillgÄngen till grönomrÄden och idrottsplatser, vilket Àr centralt för att skapa hÄllbara och livskraftiga stÀder.


:


🌎 MĂ„l 12: HĂ„llbar konsumtion och produktion


Genom att frÀmja delningsekonomi och minska behovet av att varje individ Àger sin egen sportutrustning, bidrar Piffl till att minska engÄngskonsumtion och dÀrmed resursslöseri. Detta ligger i linje med mÄlet om att sÀkerstÀlla hÄllbara konsumtions- och produktionsmönster.


:


🌎 MĂ„l 10: Minskad ojĂ€mlikhet


Piffl bidrar till jÀmlik tillgÄng till sport och fritidsaktiviteter genom att göra utrustning tillgÀnglig för alla, oavsett bakgrund eller ekonomisk situation. PÄ sÄ vis arbetar företaget för att minska ojÀmlikheter i samhÀllet genom att ge fler mÀnniskor möjligheten att delta i lek och idrott.



Comments


bottom of page