top of page
Skribentens bildMelisha Linnell

Parametric nominerade i kategorin ConTech i Nordic PropTech Awards 2025!




Founders Loft är stolta över att meddela att ett av våra bolag, Parametric, har blivit nominerade i kategorin ConTech för Nordic PropTech Awards 2025! Nordic PropTech Awards är ett program för ekosystem-accelerering och erkännande som drivs gemensamt av proptech-organisationerna i Danmark, Sverige, Norge och Finland - och syftar till att lyfta fram de mest lovande techbolagen.


För att bli nominerade måste företagen vara högst sju år gamla, ha maximalt 75 anställda, och etablerat närvaro inom Norden. De företag som vinner får en rad fördelar, bland annat ökad synlighet som en ledande aktör inom den nordiska proptech-industrin och möjlighet att använda priset i marknadsföringssyfte. Dessutom erbjuds vinnarna en-mot-en-möten med jurymedlemmarna, som kan inkludera både mentorskap och pitchtillfällen. Vinnarna får även fria medlemskap i de nationella proptech-organisationerna samt en biljett till MIPIM, en av världens största fastighetsmässor.


Parametric är ett tech-företag inom Founders Loft som utvecklar innovativa lösningar för hållbara städer genom att utnyttja kraften i data och geospatiala analyser. Deras produkt, Hektar, är ett kraftfullt verktyg som hjälper arkitekter, utvecklare och fastighetsproffs att snabbt generera 3D-modeller av byggnadsdesigner. Genom att mata in parametrar som rumsstorlekar och vägghöjder kan användarna enkelt skapa och justera modeller i realtid. Hektar erbjuder också möjligheten att analysera den ekonomiska genomförbarheten av projekt genom att uppskatta både byggkostnader och potentiella intäktsströmmar.


Deras innovativa lösning har potentialen att effektivisera designprocesser och spara både tid och resurser för användarna. Designfunktionerna gör det möjligt att skapa anpassningsbara och effektiva lösningar som möter specifika krav och begränsningar inom bygg- och fastighetsutveckling.


Vi på Founders Loft ser fram emot att följa Parametrics resa mot Nordic PropTech Awards 2025 och önskar dem stort lycka till!


Här är vad Parametric skrev om nyheten på sin LinkedIn:


🌟 Ärade att vara bland så framstående innovatörer! 🌟
Vi har blivit nominerade i kategorin ConTech för Nordic PropTech Awards 2025, tillsammans med en fantastisk uppsättning företag som representerar det allra bästa inom nordisk PropTech-innovation.
🌐 Vi ser fram emot resan som ligger framför oss och är ivriga att fortsätta forma framtiden för AEC-branschen! 🚀

Här är länken till Nordic Proptech Awards 2025: https://www.nordicproptechawards.com/


Comments


bottom of page