top of page
Skribentens bildMelisha Linnell

Zebraföretaget Saveabl, brinner för hållbarhet och minskar matsvinnet!

🦓 Zebra Impact Academy är en ny spännande accelerator med syfte att skapa bättre förutsättningar för företag och entreprenörer med samhällsförändring som starkaste drivkraft. Lyssna till Jeroen Thijssen som berättar om Zebra-företaget Saveabl som var med i Zebra Impact Academy under våren 2024.




Om Savebl (Foody Impact AB)

Saveabl är den enda vegetariska matkasse där proffskocken ingår, dessutom gör vi detta primärt på räddade matvaror för att hjälpa våra gårdar och matproducenter att ta tillvara på allt för att minska det enorma matsvinn samhälle har idag. Studenterna Jeroen, Alexander och Jesper tillsammans med den meriterade kocken Emil beslöt sig sommaren 2021 för att tillsammans göra något åt det enorma matsvinn som finns idag.



Är du en Zebraföretagare?


🦓 Zebraföretag kännetecknas av sitt engagemang och skapar nya förutsättningar för världen. Zebror prioriterar hållbarhet och samhällspåverkan med trygg tillväxt och ekonomi istället för snabba pengar, snabba investeringar och snabb tillväxt. Zebror jobbar i flock och samarbetar med andra istället för att konkurrera ut andra. 🤝 Känner du igen dig?

Läs mer om vår Zebra Impact Academy. https://www.foundersloft.se/post/zebr... 


Mikrofonden | Coompanion Göteborgsregionen | Founders Loft


Om Founders Loft


Founders Loft är en inkubator och ett co-working community i centrala Göteborg. Våra startups affärsidéer kännetecknas av innovativa och nyskapande lösningar som bidrar till ett hållbart samhälle. Vi är en trygg plats där entreprenörer möts, följer sina drömmar och bygger sina bolag - tillsammans mot gemensam framgång. Med 25 års erfarenhet och med en hållbar framtid i sikte stöttar vi er och ert bolag på resan genom att erbjuda en strukturerad process, guida mot finansiering och identifiera de kompetenser som behövs för er fortsatta utveckling. Inga andelskrav, full support och med stor passion. Vi driver för närvarande även Zebra Impact Academy tillsammans med Coompanion Göteborg och Mikrofonden Sverige. Zebra Impact Academy är ett spännande nytt acceleratorprogram som syftar till att skapa bättre möjligheter för företag och entreprenörer med samhällsförändring som deras starkaste drivkraft. Vi arrangerar också Founders Challenge varje år, vilket är en innovationstävling med fokus på de globala målen.



Kommentare


bottom of page