När vår verksamhetschef Malin Jovanovic Gunnarsson för 14 år sedan tog över Föreningen Framtidens Företag var det en enkel mötesplats. Sedan dess har Malin lyckats skapa en fantastisk och kreativ arena.

Vinnova utsåg vår inkubator till en av Sveriges bästa miljöer för startups genom att vi 2018 blev utnämnda till excellenceinkubator. I somras bytte vi namn till Founders Loft samt fick fortsatt förtroende av Vinnova att klassas som excellent. På 14 år har inkubatorn fått många fina utmärkelser som bland annat en av de hetaste techhubbarna i Sverige.145 bolag gått igenom vår inkubationsprocess. Flera alumnbolag är idag stora aktörer på både nationell och internationell nivå. 

”Vi skapar hållbara entreprenörer som i sin tur skapar hållbara tillväxtbolag vilket i förlängningen driver Sveriges kugghjul framåt” – så leder Malin sin organisation och så coachar Founders Loft de bolag som genomgår våra processer.” 
 
Vi i team Founder Loft passar på att lyfta Malin, inte bara för resan hon gjort med Founders Loft utan också de möjligheter vi får som medarbetare på inkubatorn. Vi har fått chansen att utvecklas och vara med driva en excellens inkubator under ett ledarskap som präglas av transparens, stöttning och där fokus ligger på Pay it forward samt förtroende. Det har resulterat i en trygg miljö med nöjda entreprenörer och medarbetare.

 

sv_SESwedish