Vi söker dig som älskar att stötta och coacha företag och entreprenörer med deras utveckling framåt. Founders Loft är en inkubator där hållbarhet och samverkan står i fokus. Vi vill bidra till att våra entreprenörer ska hitta sin fulla potential, entreprenöriella kraft och få testa sina idéer för att sedan kunna skapa företag i världsklass. 

Hos oss får du möjlighet att arbeta med affärsutveckling i ett ledarskap som präglas av stor tillit. Med en frihet att forma din roll ser vi dig som en viktig spelare i vårt arbete där tillväxt och kundnytta står i fokus. Du får även arbeta brett med samverkan och organisationsutveckling. Founders Loft är idag en av Sveriges bästa inkubatorer inom vårt område men vi vill fortsätta utvecklas. Vi vill nå nya höjder och har höga ambitioner. Vi är ett litet team som stöttar och sporrar varandra och vi har baserat vårt arbete på vår värdegrund. Vill du vara en av oss?

Om oss
Inkubatorn Founders Loft erbjuder affärsutveckling för entreprenörer med innovativa idéer. Vi har funnits i lite mer än 20 år och har haft nöjet att arbeta med många fina grundare och bolag som gör gott för världen. Vi tar inga ägarandelar och våra kunder är entreprenörer och startups inom SAAS.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Affärsutvecklare hos Founders Loft kommer dina dagar att variera och innehållet beror på bolagens individuella behov av stöd. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med de andra Affärsutvecklarna med processer som stödjer våra entreprenörer i sin utveckling. Tillsammans ska vi även utveckla vår inkubator samt hitta lösningar för framtida utmaningar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Coaching inom exempelvis marknadsstrategi, finansieringsarbete, kompetensfrågor
• Nätverksbearbetning genom olika aktiviteter
• Leda och delta i utvecklingsprojekt som är viktiga för Founders Loft

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från olika branscher, gärna inom affärsutveckling eller där du själv startat eget bolag alternativt varit delaktig i en tillväxtresa. Vi önskar att du som söker har haft en roll som Affärsutvecklare, Entreprenör eller tidigare Coach. 

Du förstår betydelsen av ett aktivt nätverk som du ofta använder dig av. Vi söker dig som är engagerad och intresserad av vår egen och våra entreprenörers verksamhet. Att du precis som vi uppskattar ledord som kvalitet och professionalism. Att du har lätt för att skapa förtroende och därmed långvariga samarbeten. Att du inspireras av att driva förändringsarbete och har en stor drivkraft att coacha och skapa värde för andra människor. 

Vi ser gärna att du har några eller flera av punkterna: 

 • Erfarenhet av Coachning / Utvecklingsarbete  + 5 år 
 • Kunskap inom Kapitalanskaffning
 • Kunskap inom Growth Marketing / Growth hacking 
 • Förståelse för Affärsprocesser som skapar tillväxt

  Vad vi Erbjuder 
  Vi erbjuder dig en roll där du får arbeta varierat och brett med olika slags arbetsuppgifter och människor. Du ges stor frihet i ditt arbete och styr själv din planering. Hos oss blir du en del av ett engagerat och kreativt team som stöttar varandra, arbetar i ett effektivt och nära samarbete där alla kompletterar varandra på ett bra sätt. 

  Tjänsten är på heltid med start tidig vår 2022. 

  Låter tjänsten intressant?
  Välkommen med din ansökan, senast 20/1-2022, via mail till malin@foundersloft.se

   

  sv_SESwedish