fbpx

Vi välkomnar vår rykande färska rekrytering till inkubatorn: Goran Rajkovic!
Goran har tidigare arbetat på bland annat Chalmers, Almi och senast på Nyföretagarcentrum. 

Jag vill medverka till att fler blivande entreprenörer utvecklar sina idéer till bärkraftiga och hållbara bolag. Att få göra det i en välkomnande och innovativ miljö på Founders Loft känns fantastiskt. Jag ser fram emot att stimulera min omgivning till positivt nytänkande.

Välkommen Goran! Hur känns nya jobbet?
Mycket spännande!

För de som inte känner dig – Vem är du?
Född och uppvuxen i Göteborg, Civilingenjör från Chalmers. Har arbetat med någon form av affärsutveckling sedan 1999. Har bland annat arbetat på Chalmers, ALMI, IFS Väst och nu senast Nyföretagarcentrum Göteborg. Har startat 5 bolag där jag antingen varit delägare eller ägt hela bolaget.

Hur ser du på de arbete som bedrivs på Founders Loft?
Det är ett mycket viktigt arbete, Göteborg behöver fler företagare. Innovation är framtiden.

Vad ser du för utmaningar och möjligheter framöver?
Idag måste jag  tyvärr säga att Corona är vår största ekonomiska utmaning och samtidigt finns det möjligheter för de bolag som kan ställa om snabbt.

Vad är dina styrkor och vad tror du att du kan bidra med mest?
Tror jag är en bra affärsutvecklare med en stark analytisk förmåga, socialt utåttriktad och för det mesta positiv, lösningsorienterad, lite sämre på administration…

När är du inte utvecklar affärer på dagarna, vad gör du då?

För ett par år sedan bestämde jag mig för att göra en annorlunda resa. Jag skulle cykla till Teide på Teneriffa. Tog en restresa för 900 SEK i januari månad. Cyklade från Göteborg genom ett snöigt och kallt Skatås, Mölnlycke till Landvetter. Flög till Fuerteventura. Tog därefter färja mellan Kanarieöarna till Teneriffa och cyklade sedan upp tills vägen tog slut vid 2900 möh. Gick sedan till fots resterande bit till toppen, 3700 möh, med en övernattning på ett vandrarhem. Sedan cyklade jag hem… Under resan blev jag nästan påkörd, fick punktering, ekrarna gick i sönder och ibland regnade det på mig men det vart värt varenda sekund.

Kort och gott, jag är en äventyrslysten kille som älskar att resa och att uppleva nya miljöer och människor.

sv_SESwedish