Inkubator

För nya och befintliga bolag som är redo att lansera eller expandera

Allt tar sin utgångspunkt i vad du vill, att bygga bolag görs inte utifrån ett ramverk – alla människor är olika och alla affärsidéer har olika behov. Tillsammans med din affärscoach sätter ni ramarna och målen för framtiden.

Du blir en del av vårt inkluderande community av likasinnade människor, entreprenörer som följer sina drömmar och bygger sina bolag. En familj där vi tillsammans hjälper varandra mot framgång.

Allt börjar med ett första möte där vi gemensamt stämmer av var du står idag och vart du vill i framtiden.

Verifieringsmedel - Vinnova

Vi vet att det ibland behövs pengar för att ta sin affärsidé vidare, vi hjälper dig att göra detta på bästa sätt. Hos oss har ni möjlighet att söka Vinnova verifieringsmedel som är finansiellt obundet medel.

Co-working Space

I vår co-working space sitter du tillsammans med andra drivna bolag och entreprenörer i fräscha lokaler där ”allt” ingår, du bestämmer själv om du vill hyra flexibel plats, fast plats eller kanske ett helt kontor. 

Nätverk och partners

Founders loft är en naturlig del av Sveriges innovations-system och samarbetar tätt med andra inkubatorer.  Hos oss finns även attraktiva partner-erbjudanden från både nationella och internationella samarbetspartners. 

w

Community aktiviteter

På Founders loft blir du en del av en kreativ arbetsmiljö, tillsammans gör vi varandra bättre genom inspirerande föreläsningar, ett VD-nätverk samt after works.

Coachning

Allt handlar om vad du vill och behöver. På Founders loft får du en dedikerad coach samt tillgång till ett nätverk av externa experter och coacher.

Vera Sandbergs Allé 5b

Tillsammans sitter våra bolag i vårt nyrenoverade co-working space på Vera Sandbergs Allé 5b.

sv_SESwedish