Varmt välkomna till Founders Loft, berätta lite kort om ert spännande startup Meela
Tack så mycket! Meela är en matchningstjänst mellan kvinnor och psykologer samt psykoterapeueter. Med hjälp av vår forskningsbaserade matchningsalgoritm så matchar vi kvinnor med deras bäst lämpade psykolog eller psykoterapeut, samt terapi-form. Vi utgår från individens personliga preferenser, psykologiska behov och symptom med syftet att stärka den ”terapeutiska alliansen”; relationen mellan individ och psykolog/psykoterapeut. Vi utgår ifrån vad över 30 års forskning säger: ju starkare allians mellan klient och terapeut, desto bättre behandlingsresultat.

Vilka är ni i teamet bakom Meela?
Bakom Meela hittar du Natali Suonvieri och Tiffany Boswell. Natali har de senaste fyra åren arbetat med organisatorisk psykisk hälsa genom att hjälpa, utbilda och föreläsa för anställda och management. Hon är även grundare av Sveriges största plattform och community för kvinnor och icke-binära som lider av stressrelaterad psykisk ohälsa, Stressgäris, med över 7000 medlemmar. Hon har tidigare startup-erfarenhet och arbetat som marknadschef inom edTech. Tiffany är studerande psykolog från Manchester, UK, som flyttade till Sverige för tre år sedan. Hon har över fem års säljerfarenhet från ett ”tidigare liv” som hon kallar det själv, och arbetat över hela engelsktalande världen. Hon kommer från en familj av psykologer och växt upp med att läsa Freud och Jung innan läggdags.

Vad fick er att söka till inkubatorn?
Vi tror på att fråga runt, ta referenser och analysera samt diskutera innan vi tar steget för att helhjärtat satsa på något. Så var även fallet med Founder’s Loft. Efter goda rekommendationer av andra entreprenörer i Göteborgsområdet så bestämde vi oss för att söka och se vad Founder’s Loft kunde hjälpa oss med i vår resa. Sedan första mötet har vi fått ett fantastiskt bemötande med seriösa frågor och feedback. Vad vi tycker om är den opartiskhet som finns inom inkubatorn, community-känslan och det otroliga engagemang från affärscoacherna (detta kom ofta upp som något av det absolut bästa av de entreprenörer vi pratat med i Göteborg som varit i kontakt med Founder’s Loft).

Läs mer och följ Meela på deras resa

sv_SESwedish