Varmt välkomna till Founders Loft, berätta lite kort om ert spännande startup Piffl

Tack så mycket!
Piffl är en delningstjänst för sport- och fritidsartiklar i offentliga miljöer. I ett område kring en boulebana med tiotusen bostäder ska det inte behövas tiotusen bouleklot för att alla ska ha samma möjligheter att spela boule. Genom en app ger vi städers invånare och besökare tillgång till stationer fyllda med denna typ av utrustning på platser där vi är många som samsas om samma ytor. Vi vill skapa ett ökat utbud och mer tillgångar för alla.

 

– Vilka är ni i teamet bakom Piffl?
Vi är den klassiska Silicon trion – hacker, hipster, hustler. Dennis Axelsson är mannen bakom idén och tidigare konsult/systemarkitekt på Astra Zeneca, Stena Line och Etraveli. Andreas Sundgren som är vår designer var Art Director på Hongkongbaserade Lemi och William Nimbs, som roddar det kommersiella, kommer direkt från studier i entreprenör- och innovationsledarskap på University of Nottingham.
 

– Vad fick er att söka till inkubatorn?
Vi pratade med flera affärsutvecklare som rekommenderade Founders Loft på vår resa och känner att vi behöver guidning och support för att kunna fortsätta utvecklas i den takt som vi hoppas.

 

– Hur ser er tidslinje ut de närmaste sex månaderna?

I sommar har vi ambitionen att få till en investeringsrunda, nå ut till fler städer för att få in mer data inför nästa år samt förbereda för att nå de närmaste grannländerna där vi ser ett stort behov, speciellt söderut. Men för att lyckas med det behöver vi ha in minst en till på den kommersiella stolen och gärna en person av det könet som fattas i vårt företag än sålänge.

Läs mer om Piffl här

 

sv_SESwedish