Varmt välkomna till Founders Loft, berätta lite kort om ert spännande startup Two2Talk
Two2Talk är en social marknadsplats där människor bokar och genomför videosamtal om deras specifika intressen och hobbys. ”Airbnb för intressanta samtal”

Vilka är ni i teamet bakom Two2Talk?
Bakom Two2Talk står:

Erik Wallin, CEO, har Kandidatexamen i Företagsekonomi, Magisterexamen i Management. Samt över tio års erfarenhet av affärsutveckling inom investeringsfrämjande, kommersiella fastigheter och entreprenörskap.

Magnus Wahlström, CTO, har över 15 års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Magnus har genom åren haft flera olika roller, som bland annat programmerare, arkitekt och produktägare. 


Marcus Pallvid,
CDO, har flera års erfarenheter av skapandet av värdeskapande mötesplatser och kommunikation på olika sätt. Genom åren har han arbetat med konceptutveckling som såväl marknadsförare som affärsutvecklare och ser sig själv som en kombinatör.

Vad fick er att söka till inkubatorn?

Vi har tidigare erfarenhet av inkubatorer och förstår vikten av att komma i ett positivt sammanhang med människor som jobbar med liknande företag. Därför ser vi att Founders Loft oss perfekt.

Vad är ert nästa steg med Two2Talk?
Nu jobbar vi för fullt med utvecklingen av plattformen, samtidigt som vi testar marknaden och affärsmodellen. Vi kommer inom kort att lansera i Sverige (som testmarknad) för att sedan snabbt expandera vidare internationellt.

 

sv_SESwedish