våra bolag

Fler än 150 bolag har startat sin resa i samarbete med oss. Här är de bolag som är hos oss just nu. 

PIFFL

Piffl är en delningsplattform för sport- och utomhusspel. Bolaget vill främja nyfikenhet, spontanitet och aktiv fritid genom att förenkla deltagandet i lekar, spel och idrott.

https://www.piffl.se/

 

Substly

Substly hjälper små och medelstora företag spara tid och pengar genom att ge dem bättre kontroll över deras prenumerationstjänster.

www.substly.com

Flourish

Flourish är ett HR/tech-företag. Deras produkt, Flourish, är en chatbot för agil medarbetarfeedback. Produkten kombinerar modern chatbot teknologi med fördelarna av Saas.

www.flourish.se/

Two2Talk

Two2Talk är en social marknadsplats där människor bokar och genomför videosamtal om deras specifika intressen och hobbys.

”Ett Airbnb för intressanta samtal”.

Visit Academy

Visit Academy är en innovativ utbildningsplattform som hjälper besöksnäringsföretag att kunna bedriva sina verksamheter på ett mer hållbart och framgångsrikt sätt. Genom plattformen får verksamheter individuellt anpassad kunskaps och kompetensutveckling av viktigt ämnesområden som digital närvaro, hållbarhet och produktutveckling. Visit Academy ger även mätbar data inom kunskapsutveckling och verifierar konkreta resultat hos verksamheterna.  

www.develop-connections.com

Emigreat

We are a software company working to close the information gap between immigrants and locals, by providing migrants with the resources needed to thrive in a new country.

Our goal is to increase process efficiency for authorities and enable societal integration for migrants.

https://www.emigreat.co/

Detecht

Detecht utvecklar ett appbaserat automatiskt nödlarm för motorcyklister. Genom analys av mobilens inbyggda sensorer kan Detecht detektera en motorcykelolycka helt automatiskt. Som det första personliga sensorlarmet med en direktuppkoppling till SOS Alarm estimerar bolaget att kunna minska tiden för räddningsinsatsen med ca: 50%. Utöver nödlarmet så innehåller appen en rad spännande funktioner för att bidra till ökad trygghet, glädje och gemenskap i samband med mc-körning.

www.detechtapp.com

Salus Mea

Salus mea är det första certifierade trygghetslarmet för mobilen som skapar trygghet både i hemmet och utanför. Målet är att använda en modern konsumentprodukt som medborgare redan bär med sig för att skapa folkhälsointerventioner. En individanpassad tjänst som bygger på prevention och kan förändras genom åldrandets olika faser

www.salusmea.com

EasyWise

Alla som drabbas av diabetes strävar efter ett bra blodsocker. De flesta tycker att ”det med maten” är komplext. EasyWise är en en digital plattform för att tillhandahålla utbildning om sund mat. Plattformen är skapad av experter tillsammans med patienter. Målet är att nå ut med nödvändig kunskap på ett enklare sätt, genom att kombinera nya och attraktivare lärmetoder. Vår vision är en digital tjänst som levererar patientutbildning med säkrad kvalitet och med en lärstil som fångar in fler. 

Brandhunt

Brandhunt är en fullständigt optimerad plattform för konsumtion och försäljning av kläder. Vår målbild är att Brandhunt.se blir den första affiliateplattformen i Sverige som är helt skapad för kläder, skor och accessoarer. Användaren erbjuds att både köpa och sälja nya och begagnade produkter på ett lättillgängligt och säkert sätt. Vårt huvudfokus är inte priset utan produkten för att på så vis erbjuda det mer nischade och unika utbudet. Visionen hos Brandhunt är: en optimerad produkt skapad av entusiaster för entusiaster som erbjuder det bättre och bredare utbudet av märken, kläder, skor och accessoarer på ett och samma ställe.

www.brandhunt.se

Time to Tell

– säg det i ett ljudalbum.

Alla har vi någon vars röst vi saknar. Historier vi hört men inte riktigt minns. En förälder eller äldre släkting vars berättelser bleknar och glöms bort.

I Time to Tell-appen är det enkelt att skapa det personliga ljudalbumet genom att samla ljudspår, paketera och dela med sig.

Vi vill att alla, oavsett förutsättningar, ska kunna bevara sin historia.

www.timetotell.se

Avidnote

Avidemic AB, driver och utvecklar produkten Avidnote som är en webb-baserad applikation som möjliggör för forskare att föra och organisera forskningsanteckningar på ett systematiskt sätt. Tjänsten gör det möjligt för användarna att annotera forskningslitteratur digitalt genom att koppla uppladdade artiklar med användarens egna anteckningar.

www.avidnote.com

Parametric Solutions

Parametric Solutions skapar och utvärderar designförslag med hjälp av algoritmer. Script och ett webbaserat verktyg gör det möjligt att hitta fler hållbara och lönsamma lösningar på kortare tid.

www.parametric.se

Easy Education

Easy Education är en webbaserad studieplattform som erbjuder studenter vid eftergymnasial utbildning en direkt tillgång till ett smart och interaktivt kursmaterial. Plattformen ger studenter möjlighet att, till ett lägre pris, samla och strukturera allt sitt material, på en och samma plattform, med ett enat gränsnitt samtidigt som de ges möjligheten att studera med sitt material genom plattformens smarta digitala studieverktyg.

www.easyeducation.se

Nabla Analytics

Nabla Analytics har tagit fram en SAAS-tjänst som ska underlätta för traders att få uppdaterad och korrekt information om el-priser. Syftet är att göra trading snabbare, effektivare och mer träffsäker.

www.nabla-analytics.com

Meela

Meela är en matchningstjänst mellan kvinnor och psykologer samt psykoterapeueter. Med hjälp av forskningsbaserade matchningsalgoritm så matchas kvinnor med deras bäst lämpade psykolog eller psykoterapeut, samt terapi-form.

www.meelahealth.com

Sciple

Sciple is a platform to enable scientists and researchers to find relevant content quickly without having to go through vast amounts of published research articles. Using NLP and ML tools we have built a platform where you can visualise relevant content, discover new knowledge and share it with your colleagues in a simple yet powerful way. 

https://www.sciple.ai/

Superkons

We make super concentrated domestic and personal hygiene products that you dilute at home in a container of your choice.

Smart, We know.

Because who wants to ruin the climate and our nature by hauling single-use plastic containers around the globe, filled to 95% with water, when superkons powders give perfect cleaning results?  

https://www.superkons.com/

Tivissimo

The first social marketplace for service recommendations. We believe that the service digitalization lays in our closest circle of friends and not in the overload of platforms. We believe that all companies should have the same marketing shot to show that they are the best independent of the marketing money they spend.

We believe that as products and services become too many and marketing campaigns grow, we will still trust our friends for advice because we trust them so we trust their recommendations. We believe TIVISSIMO will become a TRUSTED platform because our TRUSTED friends will be there!

https://tivissimo.com/ 

vill du bli vår kollega?

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller är nyfiken på hur du och din idé kan växa genom att bli en del av vår inkubator. 

sv_SESwedish