Nyckeln till tillväxt är bland annat jämställda team. Hur kan vi minska effekten av bias och normer i till exempel rekrytering för att skapa mer jämställda team?
Måndagen den 31/5 kl 11.30-12.00 bjuder Founders Loft in till ett webinarie av Emma Heikensten från vår partner SEB som belyser ämnet.

Emma är strategisk analytiker på SEB och arbetar med varumärkes- och kundrelaterad data. Hon är också en av drivkrafterna bakom SEB: s initiativ för ekonomisk jämlikhet.

Emma har en doktorsexamen i nationalekonomi och är forskare på samt en av de tidiga krafterna bakom tankesmedjan Ownershift. Som doktorand fokuserade hon på ämnen relaterade till kön och ekonomisktbeslutsfattande, policys för att minska könsskillnader samt hur man kan förbättra experimentell forskning. Emma har tagit med sig den kunskapen in i sina roller på SEB och Ownershift, där hon arbetar med data och statistik, sprider kunskap och insikter om affärsmöjligheter och ekonomisk ojämlikhet med fokus på hur alla kan göra något för att förbättra situationen.

 

sv_SESwedish