Inkubatorn Founders Loft, som har arbetat med att utveckla tjänsteföretag i över tjugo år, bjuder in till ett kostnadsfritt webinar med fokus på metodiken Design Thinking.

Tillsammans med forskaren Mathias Duell från RISE och Anna Linton, som driver innovationsbyrån We Are Laja, dyker vi ner i hur ert företags tjänster och produkter behöver älskas av kunden. Hur ni når nya kundgrupper och testar nya koncept. Vidare kommer ni få insikter i hur och vad som gör konceptet Design Thinking så effektivt. Ihop med Mathias Duell och Anna Linton reder dessa två experter ut hur och varför vi behöver involvera oss ännu mer i kunden.

Anmäl till eventet

När: 30/3 10.00-11.15

Var: Digitalt

Webinaret är en del av TJIVA, den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Founders Loft, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.
www.tjiva.se

 

sv_SESwedish