fbpx

våra bolag

Fler än 145 bolag har startat sin resa i samarbete med oss. Här är de bolag som är hos oss just nu. 

Healthmakers

Healthmakers Technologies bygger kommunikationslösningar för vården. Plattformen gör den digitala vården till en del utav patientens egna vårdkedja och ökar samtidigt produktiviteten och servicenivån hos vårdgivarna.

https://www.kuravard.se

Mindworkout

Mindworkout är ett gym för hjärnan. Mental träning har använts länge inom elitidrott och rehab, med goda resultat. Nu bidrar vi till att näringslivet använder möjligheterna för att öka produktivitet, hälsa och konkurrenskraft med regelbunden mental träning. Mindworkout gör det enkelt för dig och din personal att träna hjärnan till hållbart hög kapacitet.

www.mindworkout.se 

Zenio

Zenio är ett IT företag som utvecklar egna produktidéer. Just nu tar de fram tjänsten ”Flying Money” – ett globalt Swish!

https://new.zenio.se/

Docks App

Docks App levererar en molnbaserad plattform som hjälper kryssningsrederier att koordinera all logistik kring resvägar, hamnanlöp och övrig planering för deras fartyg.

www.docksapp.com

Substly

Substly hjälper små och medelstora företag spara tid och pengar genom att ge dem bättre kontroll över deras prenumerationstjänster.

www.substly.com

Flourish

Flourish är ett HR/tech-företag. Deras produkt, Flourish, är en chatbot för agil medarbetarfeedback. Produkten kombinerar modern chatbot teknologi med fördelarna av Saas.

www.flourish.se/

Develop Connections

Develop Connections erbjuder konsulttjänster inom koncept och affärsutveckling främst för turistföretagare och offentliga aktörer inom besöksnäringen. De är specialiserade på att ta fram bärande koncept som matchar det marknaden efterfrågar så att ni kan leverera attraktiva erbjudande för just er målgrupp och ta vara på nya möjligheter.

www.develop-connections.com

Genneration Waste

Generation Waste är ett hållbarhetsföretag med målsättningen att hjälpa hotell och restauranger att arbeta mer klimatsmart med sina råvaror – från jord till bord. Genom att erbjuda kreativa lösningar för ett mer hållbart och ansvarsfullt handskande med matsvinn, hjälper vi våra kunder att arbeta mer klimatsmart och ekonomiskt.

www.generationwaste.se

Detecht

Detecht utvecklar ett appbaserat automatiskt nödlarm för motorcyklister. Genom analys av mobilens inbyggda sensorer kan Detecht detektera en motorcykelolycka helt automatiskt. Som det första personliga sensorlarmet med en direktuppkoppling till SOS Alarm estimerar bolaget att kunna minska tiden för räddningsinsatsen med ca: 50%. Utöver nödlarmet så innehåller appen en rad spännande funktioner för att bidra till ökad trygghet, glädje och gemenskap i samband med mc-körning.

www.detecht.se

Salus Mea

Salus mea är det första certifierade trygghetslarmet för mobilen som skapar trygghet både i hemmet och utanför. Målet är att använda en modern konsumentprodukt som medborgare redan bär med sig för att skapa folkhälsointerventioner. En individanpassad tjänst som bygger på prevention och kan förändras genom åldrandets olika faser

www.salusmea.com

vill du bli vår kollega?

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller är nyfiken på hur du och din idé kan växa genom att bli en del av vår inkubator.