fbpx

våra bolag

Fler än 145 bolag har startat sin resa i samarbete med oss. Här är de bolag som är hos oss just nu. 

Healthmakers

Healthmakers Technologies bygger kommunikationslösningar för vården. Plattformen gör den digitala vården till en del utav patientens egna vårdkedja och ökar samtidigt produktiviteten och servicenivån hos vårdgivarna.

https://www.kuravard.se

Mindworkout

Mindworkout är ett gym för hjärnan. Mental träning har använts länge inom elitidrott och rehab, med goda resultat. Nu bidrar vi till att näringslivet använder möjligheterna för att öka produktivitet, hälsa och konkurrenskraft med regelbunden mental träning. Mindworkout gör det enkelt för dig och din personal att träna hjärnan till hållbart hög kapacitet.

www.mindworkout.se 

Zenio

Zenio är ett IT företag som utvecklar egna produktidéer. Just nu tar de fram tjänsten ”Flying Money” – ett globalt Swish!

https://new.zenio.se/

Docks App

Docks App levererar en molnbaserad plattform som hjälper kryssningsrederier att koordinera all logistik kring resvägar, hamnanlöp och övrig planering för deras fartyg.

www.docksapp.com

Substly

Substly hjälper små och medelstora företag spara tid och pengar genom att ge dem bättre kontroll över deras prenumerationstjänster.

www.substly.com

Flourish

Flourish är ett HR/tech-företag. Deras produkt, Flourish, är en chatbot för agil medarbetarfeedback. Produkten kombinerar modern chatbot teknologi med fördelarna av Saas.

www.flourish.se/

Develop Connections

Develop Connections erbjuder konsulttjänster inom koncept och affärsutveckling främst för turistföretagare och offentliga aktörer inom besöksnäringen. De är specialiserade på att ta fram bärande koncept som matchar det marknaden efterfrågar så att ni kan leverera attraktiva erbjudande för just er målgrupp och ta vara på nya möjligheter.

www.develop-connections.com

Genneration Waste

Generation Waste är ett hållbarhetsföretag med målsättningen att hjälpa hotell och restauranger att arbeta mer klimatsmart med sina råvaror – från jord till bord. Genom att erbjuda kreativa lösningar för ett mer hållbart och ansvarsfullt handskande med matsvinn, hjälper vi våra kunder att arbeta mer klimatsmart och ekonomiskt.

www.generationwaste.se

Detecht

Detecht utvecklar ett appbaserat automatiskt nödlarm för motorcyklister. Genom analys av mobilens inbyggda sensorer kan Detecht detektera en motorcykelolycka helt automatiskt. Som det första personliga sensorlarmet med en direktuppkoppling till SOS Alarm estimerar bolaget att kunna minska tiden för räddningsinsatsen med ca: 50%. Utöver nödlarmet så innehåller appen en rad spännande funktioner för att bidra till ökad trygghet, glädje och gemenskap i samband med mc-körning.

www.detecht.se

Salus Mea

Salus mea är det första certifierade trygghetslarmet för mobilen som skapar trygghet både i hemmet och utanför. Målet är att använda en modern konsumentprodukt som medborgare redan bär med sig för att skapa folkhälsointerventioner. En individanpassad tjänst som bygger på prevention och kan förändras genom åldrandets olika faser

www.salusmea.com

EasyWise

Alla som drabbas av diabetes strävar efter ett bra blodsocker. De flesta tycker att ”det med maten” är komplext. EasyWise är en en digital plattform för att tillhandahålla utbildning om sund mat. Plattformen är skapad av experter tillsammans med patienter. Målet är att nå ut med nödvändig kunskap på ett enklare sätt, genom att kombinera nya och attraktivare lärmetoder. Vår vision är en digital tjänst som levererar patientutbildning med säkrad kvalitet och med en lärstil som fångar in fler. 

Brandhunt

Brandhunt är en fullständigt optimerad plattform för konsumtion och försäljning av kläder. Vår målbild är att Brandhunt.se blir den första affiliateplattformen i Sverige som är helt skapad för kläder, skor och accessoarer. Användaren erbjuds att både köpa och sälja nya och begagnade produkter på ett lättillgängligt och säkert sätt. Vårt huvudfokus är inte priset utan produkten för att på så vis erbjuda det mer nischade och unika utbudet. Visionen hos Brandhunt är: en optimerad produkt skapad av entusiaster för entusiaster som erbjuder det bättre och bredare utbudet av märken, kläder, skor och accessoarer på ett och samma ställe.

www.brandhunt.se

Time to Tell

– säg det i en ljudbok.

Alla har vi någon vars röst vi saknar. Historier vi hört men inte riktigt minns. En förälder eller äldre släkting vars berättelser bleknar och glöms bort.

I Time to Tell-appen är det enkelt att skapa den personliga ljudboken genom att samla ljudspår, paketera och dela med sig.

Vår vision är att det i varje familj ska finnas en personlig ljudbok med röster som berör och ljudspår som består.”

Jojnup

Jojnup matchar dig som vill hitta drömjobbet med dig som vill hitta drömkollegan. Genom att formatera annonserna på det optimala sättet för att konsumera information (utifrån mänsklig psykologi), enbart presentera ett alternativ i taget utifrån smart data-analys samt av-formalisera rekryteringsprocessen,
kan vi angripa utmaningens rot – det är inte kul att söka jobb eller kompetens – med en intuitiv lösning
som för användaren känns självklar.

www.jojnup.se

Avidnote

Avidemic AB, driver och utvecklar produkten Avidnote som är en webb-baserad applikation som möjliggör för forskare att föra och organisera forskningsanteckningar på ett systematiskt sätt. Tjänsten gör det möjligt för användarna att annotera forskningslitteratur digitalt genom att koppla uppladdade artiklar med användarens egna anteckningar.

www.avidnote.com

Parametric Solutions

Parametric Solutions skapar och utvärderar designförslag med hjälp av algoritmer. Script och ett webbaserat verktyg gör det möjligt att hitta fler hållbara och lönsamma lösningar på kortare tid.

vill du bli vår kollega?

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller är nyfiken på hur du och din idé kan växa genom att bli en del av vår inkubator.